Foglalkozás

ALKOTÁS ÖRÖME FOGLALKOZÁS SAJÁT MÓDSZER ALAPJÁN
GYERMEKEKNEK ÉS FELNŐTTEKNEK IS! 

Rendezvények időtartamára a gyermekek számára kellemes időtöltést biztosítunk kézműves foglalkozással, mesékkel, játékokkal, amíg a felnőttek kikapcsolódnak és jól érzik magukat!

Két, kisgyermekes anyukaként egyedi ötletek megvalósításával, kézműves foglalkozásokkal, meséléssel, és egy régi kézimunkatechnika felelevenítésével, tanfolyamok bonyolításával, az általam ismert, és használt kreatív technikák tanításával foglalkozom.A foglalkozásaimkor fontosnak tartom, hogy ne legyen sok kötöttség, a gyerekek - saját fantáziájuk szerint - minél szabadabban alkothassanak! Az erre való ösztönzés fogja kihozni a kis művészekből az igazi kreativitást, amit a gyermek őszintén, önfeledten élvez! 
Az eddigi alkalmak mind bebizonyították számomra:
Minden gyermek tud alkotni, játszani! Akiről azt gondoljuk, nincs kézügyessége, az alkotás örömét megszerettetve fejleszthető a kézség!

A megrendelő által meghatározott időtartamra tervezem a tevékenységeket, melyeket úgy állítok össze, hogy a kisebb és a nagyobb gyerekek képességeinek is megfelelő legyen. 
Például:

Kavicsfestés Uni Posca univerzális filccel:
Nagyon népszerű és kedvelt kézműveskedés. Fejleszti a finommotorikát, kihozza a kreativitást a gyermekből, kézügyességfejlesztő, és gondolkodásserkentő. A kő és annak megfestése harmóniát és nyugalmat sugároz. 3 éves kortól 99-ig ajánlom mindenkinek: olyannak is, akinek egyáltalán nincs kézügyessége.
Krétafilc használata üvegfelületre.
Egészen kicsi kortól kipróbálható, amikor a gyermek még csak „firkál”, de egészen komoly alkotások is létrehozhatók az Uni Chalk filccel. Használat után (közben) vizes ruhával könnyen letörölhető a felület, a ruhából könnyen kimosható, vízalapú, ezért gyerekbarát íróeszköz.

 GyöngykirakósSablonokra lehet kirakosgatni a színes gyöngyöket, amiket utána vasalással lehet fixálni.
Testfestés
A gyerekek kérésének megfelelően testre (karra, lábra, arcra ) készítek rajzokat az Uni Chalk filccel. Ez a technika nem a mostanában elterjedt módszereken alapul. Az Uni Chalk krétafilc vízalapú, testbarát anyagból van, vízzel könnyen lemosható, ez a testfestés egy különleges technika.


Játék fajátékokkal: A kicsik folyamatosan játszhatnak strapabíró fajárművekkel, bababútorral.
Ezeken a  tevékenységeken kívül az igényeknek megfelelően további lehetőségek is vannak:
Mesélés, színezés, újrahasznosítási ötletek vagy őszi termések díszítése, spatuladíszítés, bábelőadások az Ágas-Bogas társulattal.

Érdeklődni, ajánlatkérés:
Kovács Kriszta
tel.: +36205369109
email: anyocababoca@gmail.com

Referenciák még:

Tarjáni Bortúra rendezvény - Facebookon

Kavicsfestés az Okosjáték boltban:Felnőtt foglalkozások:

Itt mesét olvasok:


Kérje ajánlatunkat:

Kovács Krisztina
tel.: +36205369109


email: anyocababoca@gmail.com

Festés közben a múltkor egy anyuka odasúgta nekem:
-A kislányom énekel, ez azt jelenti, hogy nagyon jól érzi magát! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése