2014. szeptember 17., szerda

Tudatos Pocakos....

.... voltam én is, ám akkor még sajnos nem létezett a tudatospocakos.hu, ahol segítséget kérhettem volna ebben az olykor-olykor kilátástalannak tűnő információáradatban.....
Turai Petra ajánlása:

Hogyan készülhetünk a szülésre?

Egy nő életében nagyon fontos szerepet tölt be a szülésélménye, mint ahogy a kisbaba életére is kihat az, ahogyan született. Ma már a kismamák nagy része nyitott az információkra, szeretne felkészült lenni, mind a várandósság, mind a szülés során, és az azt követő időszakban is.
A felkészülésnek többféle módja van, nézzünk párat: egészségügyi személyzettől érdeklődik, könyveket olvas, interneten böngészik, kórházi- vagy privát szülésfelkészítőre jár, online-szülésfelkészítőn tájékozódik.

Egészségügyi személyzet: Az orvos, a szülésznő ideje véges, eléggé leterheltek, nem várható el tőlük komplex ismertetés. Nyilván bizonyos kérdéseinkre készséggel válaszolnak.
Könyvek: Nagyon sok könyv van, de melyik szól nekünk? Mit érdemes olvasnom? 
Internet: Hogyan találom meg a hiteles információkat? Ahány oldal, annyifélét ír… Rengeteg időt vesz igénybe.
Kórházi szülésfelkészítő: Elengednek-e e munkából? Merek-e ott annyi ember előtt kérdezni? Csak meghatározott témákról szól…
Privát szülésfelkészítés: Van-e ilyen a közelemben? Kihez forduljak? Hány ember tartja? Jártas-e minden téren? Több szakemberhez fordulni, több pénzbe kerülhet.
Online-szülésfelkészítés: rugalmas időbeosztás, akkor használom, amikor időm engedi. Nem vagyok helyhez kötve, bárhonnan hozzáférek, ahol van internet. Több szakértő állítja össze a tudásanyagokat, akiktől kérdezhetek, akár privátban is. Leckék, előadások a várandósságról, a magzat fejlődéséről, a testi és lelki változásokról, az apáról, a munkaügyi és jogi kérdésekről, a vizsgálatokról, a táplálkozásról, az utazásról, a szülőszobáról, a szülésről, a fájdalomcsillapításról, a beavatkozásokról, a császármetszésről, a császármetszés utáni hüvelyi szülésről, az újszülöttről, az aranyóráról, a méhlepényről, a szoptatásról…

Hol találok ilyet? 

TudatosPocakos, online-szülésfelkészítés:Turai Petra: 06-20-3345-068

Szakértőink rendszeresen megfordulnak szülőszobákon vagy kapcsolatba kerülnek kismamákkal, így hiteles és naprakész információkkal szolgálnak. Tanfolyamunk alapvetően arra a tényre épül, hogy a nők tudnak szülni, testük jól működik, természetesen nem mellékes, hogy mennyire ismerik önmagukat és mennyire hagyják őket szabadon haladni ebben a folyamatban. Ismerve a magyar rendszert, protokollt, nem beszélünk mellé, felvilágosítunk, informálunk, mindezt úgy, hogy megmutatjuk a lehetőségeket, így mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabbat, de hisszük, hogy ezt csak úgy lehet, ha ezeknek az alternatíváknak a kismama ismeri az előnyeit, hátrányait, a saját és a babája szempontjából!

Ha a www.anyocababoca.hu oldalról érkezel, írd be a jelentkezésnél ezt a kódot (kuponkód: AB1) és 50% kedvezményt kapsz a tanfolyam árából 2014.09.30-ig! 

A várandósság bármely szakaszában jelentkezhetsz! Várunk szeretettel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése