2011. december 9., péntek

Kíváncsi vagyok, Ti hogyan ünneplitek......babócád születésnapját, ha az éppenséggel karácsony környékén, vagy éppen PONT akkor van?

Mindenkinek felejthetetlen élmény (?) babócája születése,  pláne akkor, ha mindez karácsonyra esik!
2008. december 24.-én hajnalban született Eszter, így hát a Szentestét, és a teljes piros betűs karácsonyt is a kórházban töltöttük. Semmi ünnepélyes nem volt benne, a kaja sem volt említésre méltó, de ez egyáltalán nem zavart az akkori, totál elvarázsolt világomban.
27.-ei hazatérésünk az egyszobás albérletbe felejthetetlen számomra. Ha felidézem a perceket, ahogyan álltam kismanóval a karomban, a fa feldíszítve csillogott, bármikor könnyet csal a szemembe. Nekünk akkor volt karácsony, akkor kezdődött el igazán...
... egy csodálatos új élet. Hármunk közös élete.Az első év elteltével sokat vívódtam, mikor köszöntsük fel, hogyan tudnám elválasztani a szülinapját a karácsonytól. Szerintem annál gázabb nincs, ha "egyben kapja" a két ajándékot, ne adj isten egyet kap, és letudva mindkettő, netalántán a szülinapi csomag karácsonyi csomagoló papírban díszeleg. No, végülis előre hoztuk egy héttel az Ő ünnepét,utána pedig teljes egészében a karácsonyra tudott koncentrálni. Most is így lesz, mert bevált. Egész decemberben a "szülinapi bulit" várja, melyet most először a rokonokon kívül a játszótéri kishaverokkal együtt is megünnepelünk! 
Szeretettel várunk benneteket! 
Boldog szülinapot, Eszti!

A Kíváncsi vagyok, írjatok Anyócák- címke alatt más kérdéseket is találsz, ha van kedved, írj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése